Du är här: Forum » Allmänt » Övrigt » Res och ta med dig ditt jobb vart du vill!
 2016-06-11, 01:43
Svara | #1 
Raderad
Nykomling
Reg.datum: 2011-02-27
Inlägg: 2
Res och ta med dig ditt jobb vart du vill!

Res och ta med dig ditt jobb vart du vill! Med Universal Translation Services är det möjligt!

Universal Translation Services med kontor över hela Europa samt i USA erbjuder en komplett och helt integrerad översättning, lokalisering och DTP service. Detta innebär att vi har mött de hårdaste kraven på kvalitet och att vi hela tiden uppehåller dem.

Vi letar efter alla erfarna frilansande översättare i alla språkkombinationer som är hårt arbetande, dedikerade samt uthålliga.

Vi letar efter människor med god kunskap om utländska språk, som är tillgängliga heltid eller deltid, som har en ansvarsfull attityd eftersom att deadlines kan vara snäva i denna bransch. Du bör ha en teknisk, juridisk eller medicinsk bakgrund, du kommer bara att översätt till ditt modersmål.

Vi har utvecklat ett avancerat projekthanteringssystem för att organisera projekt, ladda ner och ladda upp översättningar, chatta med projektledare, support managers och mer. Denna programvara sammanför projektledare, kunder, översättare och korrekturläsare vart de än är. När du väl har laddat ner programvaran så kommer du att bli ombedd om att göra ett översättningsprov. Efter utvärderingen av ditt prov så kommer du att bli introducerad till vår programvara där du kan svara på jobberbjudanden.

Vi kommer att ge dig gratis träning och stöd till de CAT verktyg du behöver och fri tillgång till ett Payoneerkonto. Du kommer att arbeta på som frilansare, inga skyldigheter om att jobba. Självklart är det upp till dig om du vill acceptera ett jobb eller inte. Det medför ingen kostnad att ladda ner den samhörande programvaran, som är säker.

Vill du vara med?                              

Om du är intresserad av att jobba som översättare, var snäll och maila ditt CV samt ett personligt brev där du berättar varför du vill jobba för oss, till recruitment@universal-translation-services.com

Du hittar oss på vår hemsida:

www.universal-translation-services.com

För mer information, vänligen se:

http://www.universal-translation-services.com/training/

http://www.universal-translation-services.com/translators-wanted/

http://www.universal-translation-services.com/payoneer-8/

Det finns inga svar ännu. Bli först med att svara!
Du måste vara inloggad för att kunna svara på tråden!