billiga resor

Du skall känna dig varmt välkommen till DinStartsida.se på internet!

Internet kan ibland kännas som en djungel, beroende på det otroliga utbudet av sidor som finns att tillgå. Därför har vi försökt samla lite av det mesta för att underlätta för dig.

För att ge dig möjligheten att sätta din personliga "touch" på DinStartsida, kan du under inställningar välja t.ex. vilket färgtema du vill ha på sidan. Du kan även lägga upp ett antal personliga sidor, som sedan presenteras på 1:a sidan. Dessa inställningar sparas sedan i en s.k. "cookie" för att datorn skall komma ihåg vilka inställningar du valt, nästa gång du besöker sidan.

Vi ser gärna att du kommer med synpunkter, förslag och kritik. Vi jobbar kontinuerligt för att förbättra sidan. Men tillsammans med dig - kan vi utveckla DinStartsida, till att bli ännu bättre.

DinStartsida är skapad, ägs och drivs av Injosoft AB. Injosoft är ett svenskt internetkonsultbolag som arbetar med webb- och systemutveckling. Vi designar, utvecklar och programmerar webbplatser, intranät och fristående system/moduler och applikationer. Vi driver även flera webbplatser i egen regi.